Onze jongste dochter zit in VWO 5 en maakt zich op voor haar eindexamen volgend jaar. Als we gaan verhuizen wordt zij in een belangrijke periode overgeplaatst naar een andere school. We hebben besloten dat niet van haar te vragen.

Gertine en ik zijn bereid om te verhuizen en te gaan waar de Heer ons vraagt om naartoe te gaan. We hebben echter ook onze verantwoordelijkheid richting ons gezin. Na gesprekken met zendelingen werd me duidelijk hoe belangrijk het is om in goed overleg met je kinderen de roepstem van God te volgen en hen geen schade te laten oplopen als gevolg van een roeping die papa heeft gekregen. Wij willen het geloof van onze kinderen bouwen en niet afbreken.

Daarom hebben we besloten om de komende 2 jaar in deze regio te blijven wonen, zodat onze dochter naar het JFC in Barneveld kan blijven gaan en haar opleiding kan afmaken. Bewust zeggen we in deze regio, omdat het wel zo kan zijn dat we vanwege onze financiƫn ons huis verruilen voor een ander huis. Ook houden we de mogelijkheid open dat we toch verhuizen, als we Gods stem heel duidelijk horen en Hij ons vraagt te verhuizen, Dan geloven we dat het met onze dochter ook goed komt.