Media

Op 12 februari 2023 word ik door de Hervormde gemeente van Zwartebroek-Terschuur uitgezonden voor het werk onder vluchtelingen, voor st. Gave.

Op 17 januari 2021 ga ik voor in de Goede Herderkerk in Barneveld. Het thema is dat Jezus ons inschakelt om Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken. Deze dienst kent een kindermoment, waarbij ik met een poppenspel de boodschap aan de kinderen duidelijk maak.

Mijn eerste… kerkdienst. Op 8 november 2020 ga ik in kerkelijk centrum Rehoboth te Barneveld voor. Het is zendingszondag en ik preek over Jesaja 58:1-11.

Betondorp bloeit! is een jonge pioniersplek in Amsterdam Betondorp. Ds. Margrietha Reinders is de initiatiefnemer en kartrekker. De kerstviering van 2020 vindt plaats onder mijn leiding. Ik verzorg de liturgie, de overdenking en het vieren van de Maaltijd van de Heer.

Te gast bij Family 7, op 1 april 2015. Een interview over mijn geloof, en waar mijn identiteit ligt. Ik vertel over mijn worstelingen en zelfbeeld en over mijn bedrijf waarin mijn identiteit ligt in plaats van bij God.

Nebo Plus is een woon-zorgcentrum in Barneveld. Op zaterdagavond 19 december 2020 verzorg ik de weeksluiting. De kerntekst is Lukas 1:51a. “Hij heeft een krachtig werk gedaan door Zijn arm.”